Aktiviteter

Aktiviteter i Sockengillet under hösten 2019

Café och antikvitetskväll:


Blir Söndagen den 6:e oktober. Vi börjar med att det bjuds på äppelkaka och kaffe. Peder Lamm (känd från bl.a. TV) som är föreläsare, författare och värderingsman för antikviteter mm. komer och pratar om antika föremål. Det är också fritt för medlemmar att var och en tar med sig max tre mindre föremål. Peder kommer i mån av tid att berätta om dessa och kanske också uppskatta ett värde.

Alla medlemmar hälsas välkomna.


Sopplunch:

I år blir det ingen ”Sandbydag” men tanken är att vi planerar att ersätta denna med ”Sopplunch”. Dag för detta räknar vi med blir först 2020.


Sherryprovning

Denna provning fordrar anmälan som måste vara inne senast den 27:e oktober. Skicka din anmälan till sockengillet@norrasandby.se så får du en bekräftelse på bokningen. Eftersom antalet är begränsat till 40 så bör du göra anmälan i god tid före sista anmälningsdag för att säkert få en plats. Anmälan är bindande! Deltagande betalas på plats, och kräver dessutom medlemskap. Enbart kontant betalning är det som gäller!   Efter provningen blir det lite mysig trivselmusik och vi sitter kvar och diskuterar kvällens intryck. Välkomna!


Sång vid granen

Blir Måndagen den 16:e december. Lucaskören kommer att framföra en del julsånger och därefter samlas vi i Sockenhuset där det bjuds på glögg och pepparkakor. Och så blir det musik och sång av lokala musiker. Egna framträdanden är välkomna.

Ingen anmälan behövs och allt är kostnadsfritt för medlemmar.Förslag på aktiviteter:


Om du har åsikter eller idéer om vilka aktiviteter som vi skall satsa på så hör gärna av dig eller skicka en mail.

Vi vill också ha uppslag om platser som kan vara lämpliga för t.ex.byavandringar mm.


Information om aktiviteter:


Vi vill att alla som deltager på aktiviteter också är medlemmar i Sockengillet. När du är medlem så får du också mer information om ovanstående aktiviteter.


Webbmaster Kaj Nilsson   e-post: sockengillet@norrasandby.se     Vissa sidor uppdaterade:  2019-10-02