Aktiviteter

 

Aktiviteter i Sockengillet under

hösten 2018

 

Cafékväll:

 

Blir Söndagen den 23:e september. Vi börjar med att det bjuds på äppelkaka och kaffe. Ca. kl. 18.00 kommer Lars J Eriksson, som är VD och koncernchef på Norra Skåne och Skånska Dagbladet, att vara föredragshållare. Han håller ett kåseri som berör!

 

Sandbydag:

 

Blir Söndagen den 14:e oktober. Fler pärmar med material att studera har kommit in. Vi kommer även i år att försöka få med deltagare som har god kännedom om vår ort från förr i tiden. Det kommer också att bjudas på soppa och bröd och vi hoppas på stort deltagande!

 

Konjaksprovning:

 

Det blir Fredagen den 9:e november.

Denna provning fordrar anmälan som måste vara inne innan den 31:e oktober. Skicka din anmälan till sockengillet@norrasandby.se så får du en bekräftelse på bokningen. Eftersom antalet är begränsat till 40 så bör du göra anmälan i god tid före sista anmälningsdag för att säkert få en plats. Anmälan är bindande och kräver medlemskap. Enbart kontant betalning är det som gäller!

Efter provningen blir det öppen pubafton.

Välkomna!

 

Sång vid granen:

 

Blir Måndagen den 17:e december. Lucaskören kommer att framföra en del julsånger och därefter samlas vi i Sockenhuset där det bjuds på glögg och pepparkakor. Och så blir det musik och sång av lokala musiker. Egna framträdanden är välkomna.

 

Julmarknaden

är inställd detta år!

På grund av svårighet att få hit tillräckligt med försäljare samt att det är svårt att få tillräckligt många att ställa upp och hjälpa till så har vi beslutat att inte ha någon julmarknad detta år. Vi får se om det går att göra ett nytt försök nästa år.

För fortsättning nästa år behövs en ny grupp med någon eldsjäl som ledare. Ni är välkomna att anmäla er till denna grupp! Hör av dig via mail eller ring Karin på 0451-320 12.

Almanackan som vi sålt under denna julmarknad vid tidigare år kommer heller inte att tas fram detta år.

 

Förslag på aktiviteter:

 

Om du har åsikter eller idéer om vilka aktiviteter som vi skall satsa på så hör görna av dig eller skicka en mail.

Vi vill också gärna ha uppslag om platser som kan vara lämpliga för sommarens byavandring.

 

Webbmaster Kaj Nilsson   e-post: kaj.nilsson@outlook.com     Vissa sidor uppdaterade:  2018-08-28